Workshop herfsttaart maken voor de sier en de vogels

Op woensdag 3 november a.s. gaan we weer een herfsttaart maken om op de buitentafel te zetten. Met allerlei vruchten, bloemen en bladeren wordt de taart mooi om naar te kijken maar ook lekker voor de vogels. Omdat we rekening houden met de Coronaregels kunnen maximaal 14 personen deelnemen aan deze activiteit. Deelname is op volgorde van opgave: dus wees er snel bij.

Deelnemers kunnen zich opgeven bij Anita Nijssen tot 30 september. mailen:info(at)ons-paradijs.nl

Wat iedereen zelf mee moet brengen is: een platte schaal, elke vorm is prima, doorsnede ongeveer 30cm en een snoeischaar.

Ook kun je zelf decoratieve materialen (uit je tuin) meebrengen.

In de pauze kunnen we genieten van een kop koffie/thee met iets lekkers.

De eigen bijdrage is € 5,- p.p.voor leden en € 10,- voor niet-leden. Aanvang 20.00 uur in de orangerie bij het Klok en Peel Museum te Asten.

Tot dan !

Anita Nijssen