Tuinenoverzicht en Plantenverdeling Kerngroep vaste planten

Woensdag 7 oktober a.s gaan we nog eens door onze tuin: ‘Ons Paradijs’. Omdat we door de coronasituatie verder geen tuinen bezocht hebben bekijken we ook de foto’s van een bezoek aan Appeltern in juli 2019; gewoon omdat het mooie plaatjes zijn. Verder organiseren we een plantenverdeling. Mensen die hier graag planten voor willen inbrengen kunnen die in potjes ( of plastic zak ) aanleveren op 7 oktober vanaf 19.15 uur in het museum Asten. We hopen op een mooi aanbod. Er mogen maximaal 6 planten per soort ingebracht worden. Het zou fijn zijn als iedereen zijn/haar aanbod opgeeft via E-mail of een duidelijke lijst in de brievenbus stopt/afgeeft op Hoeksestraat 25 te Someren. Zeker vóór 2 oktober zodat ik nog voldoende tijd heb om de presentatie te maken. Vermeldt de plantensoort en het aantal dat je mee gaat brengen naar de verdeling.

E-mail : info@ons-paradijs.nl of Hoeksestraat 25 Someren.

Deze planten worden die avond gratis en zo eerlijk mogelijk verdeeld onder de leden. Niet-leden betalen € 5,--.

Aanvang 20.00 uur. Tot dan!

NB: vooraf uw deelname melden tot uiterlijk 3 dagen voor de 7e okt. (zie het artikel Coronarichtlijnen bij onze activiteiten  in dit info.blad. Anita Nijssen