Algemene lezing "Wat planten willen"

Deze lezing is, zoals eerder meegedeeld, verplaatst naar wo. 15 jan.2020.

De passie voor grond en substraten om planten een optimale groei en levenscyclus mee te geven heeft ons ertoe gedreven om het maximale te willen bereiken wat een plant in zich heeft. Buiten de weersomstandigheden waar wij geen invloed op hebben is het substraat waar ze in moeten gedijen het belangrijkste voor de plant. Zonder planteigen substraat geen mooie planten. Door ons te verdiepen in de behoefte van planten in hun natuurlijke habitat kunnen wij op een kleinschalige manier grond mixen en substraten aanbieden die voor uw planten van belang zijn.

De lezing is in het Klok & PeelMuseum, Ostaderstraat 23, Asten; aanvang 20u. Leden van Groei&Bloei hebben gratis toegang. Niet-leden betalen € 5,-- pp.