Een mooi kerststuk maken voor jezelf

Op dinsdagavond 10 december 2019 organiseert Groei en Bloei Asten Someren Kerst-bloemschikken voor leden en niet-leden in Centrum de Beiaard, Pastoor de Kleijnhof 21, 5721 CR te Asten.

De avond start om 20.00 uur en er is weer volop en mooi kerstgroen aanwezig. Ook zijn er ervaren bloemschikkers aanwezig om de gasten te helpen zodat iedereen met een mooi kerststuk naar huis zal gaan. Met dank aan verschillende leden die dit weer mogelijk maken!

Wat neem je mee als je komt? Een schaal, bak of pot en steekschuim. En als je eigen kerstversieringen hebt, die je mooi vindt en wilt gebruiken, breng die dan ook zeker mee.

Leden kunnen gratis meedoen op vertoon van hun lidmaatschapskaart en anderen moeten € 5,00 betalen. Dus breng gerust je vriend of vriendin mee! Of misschien je grotere kleinkinderen? Samen maken we er dan weer een mooie kerst van!