Alg.lezing De Prairietuin

Ostaderstraat 23
5721 WC Asten

Route

Dinsdag 18 oktober a.s. verzorgt Herman Vaessen uit Maasbree voor ons de lezing “De Prairietuin”. Aanvang rond 20u. in het Museum Klok en Peel. Leden van Groei&Bloei hebben gratis toegang. Voor niet-leden zijn de kosten € 5,-- pp.

Een prairietuin is een prachtig voorbeeld van duurzaamheid en past goed binnen de veranderingen in ons klimaat. Dit concept is zeer geschikt voor toepassing in een klimaatvriendelijke tuin, heeft een natuurlijke uitstraling en een positief effect op de biodiversiteit.

Wanneer u kiest voor een prairiebeplanting in uw tuin kiest u voor een onderhoudsvriendelijke tuin waarin u vier seizoenen lang kunt genieten.

NB: Voorafgaand aan deze lezing is de verkorte Jaarvergadering 2022. Aanvang 19.30u.