Tuinenoverzicht en Plantenverdeling

Ostaderstraat 23
5721 WC Asten

Route

Woensdag 5 oktober a.s kijken we nog even terug naar de tuinbezoeken van afgelopen zomer. t.w. Onze School te Maarheeze, de tuin van Joke van der Pas te Nederweert-Eind en de tuin van Wout en Gusta de Beer te Leende.

Vervolgens organiseren we de jaarlijkse plantenverdeling. Mensen die hier graag planten voor willen inbrengen kunnen die in potjes (of plastic zak) aanleveren op 5 oktober vanaf 19.15 uur in het museum Asten. We hopen op een mooi aanbod.

Er mogen maximaal 6 planten per soort ingebracht worden.

Het zou fijn zijn als iedereen zijn/haar aanbod opgeeft via E-mail of een duidelijke lijst in de brievenbus stopt/afgeeft op Hoeksestraat 25 te Someren. Zeker vóór 1 oktober zodat ik nog voldoende tijd heb om de presentatie te maken. Vermeldt de plantensoort en het aantal dat je mee gaat brengen naar de verdeling.

E-mail : info(at)ons-paradijs.nl of Hoeksestraat 25 Someren

Deze planten worden die avond gratis en zo eerlijk mogelijk verdeeld onder de leden. Niet-leden betalen € 5,--

Aanvang 20.00 uur in het Klok&PeelMuseum, Ostaderstraat 23, Asten.

Tot dan!

Anita Nijssen