Asten-Someren

Actuele bestuursvacatures

Momenteel hebben wij onderstaande vacatures:

Algemene opmerking: Het totale bestuurswerk is verdeeld over een groot aantal personen/vrijwilligers. Als gevolg hiervan is de benodigde tijdsinzet voor iedereen beperkt. Het kernbestuur bestaat uit 5 personen.

- Vrijwillger aanmaak info.blad: Per medio 2019 zoeken wij  een vrijwilliger die ons info.blad in elkaar zet. Het gaat om een 6-tal edities op jaarbasis. De werkzaamheden omvatten: het inventariseren van de benodigde copy, het corrigeren hiervan, de inbreng in de formats van de uitgever/drukker. het aanmaken van de het concept-info.blad,  de opdracht-verstrekking aan de drukker en info naar leden ca.  

- Secretaris: Per medio feb. 2020 wordt deze  functie vacant. De huidige secretaris - Gerard Derikx - zal aftreden tijdens de Jaarvergaderng van medio feb. 2020.

- Bestuurslid/vrijwilliger: Betrokkene zal de aansturing en contacten met vrijwilligers en de kerngroepen verzorgen/onderhouden en de pr. van de afdeling verzorgen. De pr omvat vnl. de opmaak en verzending van persberichten. Ruimte wordt geboden voor een goede inwerkperiode. Specifieke kennis aangaande planten/bloemen ca is niet nodig; enige contactuele vaardigheid is afdoende. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gerard Derikx E: gerard@derikx.com of T: 0493-693048.