Cursussen/workshops bloemschikken in het seizoen 2018-2019

Programma cursussen en workshop Bloemschikken bij Groei en Bloei Asten – Someren:

Als je gezellig wilt leren bloemschikken dan heb je de keuze uit:
1. Volledig verzorgde workshops die gegeven worden in Ommel door Francé van Kemenade. Alles ligt er voor je klaar: gereedschappen, bloemen, ondergrond en de koffie met iets lekkers erbij. Je betaalt en je gaat met een eigengemaakt prachtig bloemwerk naar huis, iedere keer weer. Geschikt voor beginners en gevorderden. Je betaalt € 145,- als je lid bent of € 160,- als je geen lid bent van Groei en Bloei voor 6 maanden; eenmaal per maand.
Opgeven en verdere informatie te krijgen bij francevankemenade(at)gmail.com
2. Cursus waarbij je zelf alles mee brengt: zowel beginners als gevorderden. Je bent vrij om materiaal te kopen of te plukken en kunt zo het bedrag zo laag of zo hoog maken als je lief is. Het wordt gegeven in De Ruchte in Someren door Famke Weerts. Je betaalt €  45,-- als je lid bent van Groei en Bloei en € 60,-- als je geen lid bent. Je kunt ook per les mee doen en dan betaal je € 10,-- per les. Je gaat met een prachtig eigengemaakt bloemwerk naar huis, iedere keer weer. Je hebt de eerste donderdagavond van de maand cursus in oktober, november, december, januari, februari en maart. Opgeven en verdere informatie te krijgen bij weertsfamke(at)gmail.com
Heb je zin en tijd om hedendaags bloemwerk te leren maken dan ben je hartelijk welkom bij ons. Neem je vriendin of vriend mee, dat maakt het erg gezellig.

Workshops/Cursussen Bloemschikken Seizoen 2017 -2018

Cursussen/workshops Bloemschikken seizoen 2017-2018

Groei en Bloei Asten Someren organiseert weer workshops en cursussen Bloemschikken.

De mogelijkheid Geheel Verzorgd.

Er hoeft helemaal niets meegenomen te worden door de cursist.  Het zal gehouden worden in Ommel.

Het wordt gegeven op de derde dinsdag van de maand van 20.00 tot 22.00 uur. Het seizoen loopt van oktober naar maart. De onderwerpen worden in overleg bepaald tijdens de eerste workshop.

Kosten workshops Geheel Verzorgd, inclusief koffie/ thee en instructiebladen zijn voor leden € 140,00 en voor niet leden € 155,00.

De mogelijkheid Eigen initiatief.

Je brengt zelf mee: gereedschap zoals een mesje en snoeischaar, steekschuim, vaas, pot of schaal, bloemen en bladeren.

Het zal gehouden worden in S.C.C. de Ruchte in Someren, 1x per maand op woensdagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur. Voor de volgende les is er altijd een voorbeeld aanwezig en je krijgt advies wat je kunt meebrengen.

De kosten voor de cursus “Eigen Initiatief”, inclusief instructiebladen, zijn voor leden   45,00 en voor niet-leden 60,00.

Als je een keer niet kunt, wordt er in overleg iets anders afgesproken.

Informatie “Geheel Verzorgd” bij France van Kemenade francevkem@hotmail.com  of 06-54677308.

Informatie “Eigen Initiatief”  en aanmelden voor beide mogelijkheden kan bij Famke Weerts, famkeweerts@concepts.nl of 0495 453667

Uitwerkingen cursus Geheel Verzorgd Fr.van Kemenade dec.2017

NKB 31 okt. 2014 Luttelgeest

De Ned.Kampioenswedstrijden Bloemschikken voor amateurs (NKB) worden dit jaar gehouden op vrijdag 31 okt. in de Orchideeënhoeve Luttelgeest. Vanuit onze afdeling nemen 8 dames deel. Het zijn:
A-klasse: Famke Weerts, Irene Swinkels, Ada Van Dijk, Henny Frencken en Annie Koopmans.A-selekt-klasse: Annie Jansen en Annie Saes.  Semi-profklasse: Francé van kemenade. Deelnemers veel succes toegewenst.

Uitwerkingen cursus geheel verzorgd maart 2014

Uitwerkingen cursus Geheel Verzorgd dd. dec. 2013

Voor de laatste uitwerkingen van de cursus "Geheel Verzorgd" (voor beginners en gevorderden) die gegeven wordt bij Mw France van Kemenade, Ommel wordt naar onderstaande foto's verwezen.

Uitwerkingen bloemschikcursus geheel verzorgd nov.2013

Voor de laatste uitwerkingen van de cursus "Geheel Verzorgd" die gegeven wordt bij Mw France van Kemenade, Ommel wordt naar onderstaande foto's verwezen.

Paars Gras
Historische grond