Open tuinen estafette oost-brabant 2019

Open Tuinen estafette Asten-Someren

1e Pinksterdag zo 9 juni 2019 11-17u.

Dit jaar is de Nationale Tuinweek van 8 t/m 16 juni. Dit is een evenement van de Nationale vereniging Groei Bloei.

Tijdens het eerste weekend organiseert onze kerngroep open tuinen weer haar eigen Open Tuinen estafette. Dit jaar zijn het 5 tuinen, 1 in Neerkant en 4 in Meijel die bezocht kunnen worden. De lengte van de route bedraagt 9.1 km. U kunt zelf een eenoudige route maken met bijv. de ANWB-routeplanner. Het handigste om onderstaande volgorde van de tuinen aan te houden. Natuurlijk kan zowel vanuit Neerkant als Meijel begonnen worden. Inloggen: www.anwb.nl/verkeer/routeplanner De te bezoeken tuinen zijn:

Fam. Raijmakers, Heesterveld 9, 5758 PN Neerkant

Ruimtelijke tuin met beukenhagen, gelegen midden in het peel gebied. Alsof de natuur bij je binnen komt en je kunt genieten van de rust. Waar de hazen bijna onder de tafel door lopen.

Fam. van Lier, Hof 10, 5768 RX Meijel

Prachtige grote tuin met vele soorten sier coniferen, vijver, vaste planten en sierheesters. Velen zijn afkomstig van de eigen sierteelt kwekerij. Prachtig sortiment planten.

Fam.Kessels, Busserstraat 24, 5768 CV Meijel

Het verleden, heden en de toekomst waar tuin- idee├źn tot werkelijkheid komen. Een geweldig mooie gevarieerde en grote tuin met o.a. grote heidetuin, japanse rots-vijvertuin, vaste planten en coniferen-tuin. Passie, inzet, gevoel en heel veel liefde voor tuinen kenmerken de eigenaren van deze tuin.

Fam. van Lier, Heldensedijk 17, 5768 RK Meijel

Verdwalen in een tuin. In deze 3 ha. grote park-bostuin zou het kunnen. 25 Jaar geleden aangelegd met zeer veel verschillende heesters en aparte bomen. De eigenaren (op leeftijd) laten de tuin met rust. De natuur mag het overnemen. Een wandeltuin met een ziel die je moet ervaren.

Fam. Cuypers, Vieruiterste 4, 5768 RP Meijel

Ruimte, veel ruimte vind je in en om deze landelijk gelegen tuin. Grote gazons, paardenweide, het varken, de 2 ganzen en een mooie vijver zijn enkele onderdelen van deze tuin. Prachtige plantenborders met veel vaste planten en siergrassen omzomen de gazons.

Open Tuinen estafette afdeling Gr&Bl Asten Someren

1e Pinksterdag zo 9 juni 2019 11-17u.

Dit jaar is de Nationale Tuinweek van 8 t/m 16 juni. Dit is een evenement van de Nationale vereniging Groei & Bloei.

Tijdens het eerste weekend organiseert onze kerngroep open tuinen weer haar eigen Open Tuinen estafette. Dit jaar zijn het 5 tuinen, 1 in Neerkant  en 4 in Meijel die bezocht kunnen worden. Klik op onderstaande link voor de te bezoeken tuinen:

Neem ook eens deel aan de activiteiten van een werkgroep. U bent altijd welkom!
Bloemendingetjes
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915