Locale bedrijven geven korting aan leden van Groei & Bloei

Zoals bekend, heeft de landelijke organisatie van Groei & Bloei afspraken gemaakt met een aantal bedrijven om korting te verlenen aan leden van Groei & Bloei. Helaas zijn de meeste van deze bedrijven niet in onze regio vertegenwoordigd.
Daarom tracht het bestuur van de afdeling Asten-Someren ook locale bedrijven te interesseren voor het verlenen van korting aan de leden. Inmiddels zijn de volgende bedrijven hiermee accoord gegaan:
  • P.J. van den Berk,  Ambachten 7, 5711LC Someren. Deze leverancier van allerhande tuinmachines geeft 5 tot 10% korting (afhankelijk van het product) op de bestedingen van Groei & Bloei leden.
  • van Horne Tuin, Weirstraat 18, 5712CL Someren. Dit bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen, aanleg, renovatie en onderhoud van tuinen en geeft een korting van 10% op de bestedingen van Groei & Bloei leden.

Uiteraard moeten de klanten aantonen dat zij lid zijn van Groei & Bloei. Dit kan gebeuren door overlegging van de ledenpas die alle leden ieder jaar krijgen toegestuurd.

Facebook asten-Someren

Hill Station Cameron - Blik op de Tuin no. 867