Uitnodiging (korte)ledenvergadering (benoeming voorzitter)

Ja, nu gaat het echt gebeuren: De benoeming van onze nieuwe voorzitter.

Voorafgaand aan de lezing van di. 13 oktober wordt ‘n korte algemene ledenvergadering gehouden met als enigste agendapunt:

Benoeming van Piet vd Laar als voorzitter van onze afdeling.

Wij stellen u voor betrokkene tot voorzitter van onze afdeling te benoemen voor 3 jaar. Aansluitend volgt de alg.lezing “Vergeten fruit en het wonder v/h enten” door Nico Brantjes.

Nieuwe bestuurskandidaten kunnen schriftelijk ingebracht worden tot uiterlijk 3 dagen vóór de vergadering (bij Gerard Derikx; T. 0493-693048)

E: gerard--derikx(at)hetnet.nl . De aanmelding dient te zijn gesteund door de handtekeningen van tenminste 10 leden.

Locatie: Klok & Peelmuseum, Ostaderstraat 23 5721WC Asten. Aanvang: 20u.

NB: vooraf de voorgenomen deelname melden tot uiterlijk 3 dagen vóór de 13e okt. (zie het artikel Coronarichtlijnen bij onze activiteitenin dit info.blad.