Asten-Someren

Terugblik workshop “Herfsttaart maken” wo.6 nov.'19

Woensdagavond 6 november 2019 hebben we met 14 vrouwen een herfsttaart gemaakt voor de vogels en de sier. Er waren een paar bekende deelnemers maar ook veel nieuwe gezichten. Van 4 personen had ik geen opgave ontvangen. Ze zeiden dat ze zich wel opgegeven hadden. Er zal dus wel iets mis zijn geweest bij mij. Gelukkig had Anny nog oasis thuis en had zij snel wat stukken gehaald. Zo kon toch iedereen meedoen gelukkig!

Anny zorgde dat de oasis nat was en ik stalde de materialen uit die Maria en ik verzameld hadden uit onze tuinen. Een paar deelnemers waren erg vroeg en hielpen mee met het een en ander. Deze hadden we uit onze tuinen verzameld. Sommige deelnemers hadden zelf ook materialen meegebracht.

Iedereen ging snel van start en na een half uur werken werd er een korte koffiepauze met lekker stuk cake gehouden. Vervolgens ging men verder. Iedereen op een totaal andere wijze. Stuk voor stuk met prachtige eindresultaten. Na afloop zette ik iedereen met de eigen taart op de foto. Deze hebben de deelnemers inmiddels via de mail ontvangen.

Ook de nieuwe gezichten waren zeer tevreden met het verloop van de avond en hun creaties.

Anny, Gerrie en Sjan bleven helpen om alles weer op te ruimen. Om half 11 kon je niet meer zien waarvoor de ruimte gebruikt was.

Het was wederom een gelaagde avond.

Anita N.