Asten-Someren

Maandagavond tuinbezoek van de kerngroep Vaste Planten

Op maandag  13 juni a.s. vanaf 19u. bezoeken we de tuin van “Onze school” in Maarheeze.
Adres van de school: Stationsstraat 52, 6026 CW Maarheeze.

Onze School is een 100-jarig gebouw, voorheen de St.Jozefschool. Nu na een grondige verbouwing met de hulp van vele vrijwilligers is het een ontmoetingspunt geworden voor alle inwoners van Maarheeze.
Helemaal rondom de school zijn tuinen aangelegd. Zowel de aanleg als het onderhoud is het werk van de tuinploeg; ook vrijwilligers natuurlijk. De tuin biedt voor elk wat wils: Een groot gazon, strakke borders, mooie oude bomen, 3 tuinen met een veelvoud aan vaste planten, heesters en bollen. Het hele jaar door zijn er bloemen te vinden.
De tuinen zijn altijd vrij te bezichtigen.
Tijdens het bezoek kan er geparkeerd worden aan de achterzijde van het gebouw.
Na afloop kun je koffie  of thee kopen voor € 0,50.
We hopen op mooi weer en een mooie opkomst.
Tot dan!   Anita Nijssen

 

Maandagavond tuinbezoek ma 27 juni van de Kerngroep Vaste Planten

Op maandag 27 juni a.s bezoeken we de tuin van Joke van der Pas. Heel veel jaren geleden hebben we haar tuin ook al eens bezocht.  Het is een prachtige tuin die goed onderhouden is. Er is een grote vijver en mooie bloemrijke borders, bijzondere bloemen en heesters en bomen. Ook is er een groente tuin en de mogelijkheid om plantjes te kopen die door Joke vermeerderd worden.
We zijn welkom vanaf 19.00u. aan de Steutenweg  76 6034SG te Nederweert-Eind. We hopen op mooi weer en een mooie opkomst. Tot dan!   Groetjes van Anita en Maria.