Asten-Someren

MARIA HENDRIKX ZUID NEDERLANDS KAMPIOEN BLOEMSCHIKKEN

Groei en Bloei Asten-Someren organiseerde in samenwerking met het regionale team BLOEM en de Bunt uit Someren-Heide een geweldig verlopen kampioenschap bloemschikken.

In een prachtige ambiance in de Bunt ontstond er deze dag een geweldige sfeer voor de deelnemers en publiek. Het publiek, dat in grote getale was gekomen, kon genieten van prachtige creaties op het gebied van bloemschikken. Eigenlijk kun je beter spreken van bloemsierkunst zo mooi was het.

Ook was er veel belangstelling voor de crea-groenmarkt, die gelijktijdig met het bloemschikken plaats vond. De verschillende standhouders hadden voor een zeer mooie en fijne presentatie gezorgd, welke zeer aantrekkelijk was voor het publiek.

Een tweetal demonstraties gaf het publiek inzicht hoe een bloemstuk kan ontstaan en waar je op moet letten.

En, ja dan was daar aan het eind van de dag het grote moment wie kampioen zou worden bij de top amateurs in de Ereklasse.

Uit eindelijk was het Maria Hendrikx uit Someren-Heide, lid van Groei en Bloei Asten-Someren de grote en trotse winnaar van deze dag. Zij mag zich Zuid Nederlands Kampioen Bloemschikken noemen. Een top prestatie.