Opbrengst Rabo ClubSupport 2020

Zoals  bekend deden wij ook dit jaar mee aan aktie Rabo ClubSupport. Hieronder is de informatie van de bank over de opbrengst van deze aktie dit jaar. Een mooi bedrag. Geachte leden, hartelijk dank voor jullie steun. Een mooi bedrag dat wij kunnen gebruiken voor onze afdeling en alle vrijwilligers.

Beste relatie,

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.

Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Leden van Rabobank Peelland Zuid hebben tijdens de stemperiode bepaald welke financiële bijdrage de deelnemende clubs en verenigingen ontvangen.

Naam: Groei en Bloei Asten/Someren
Bestedingsdoel: Stimulering van het vrijwilligerskader
Bedrag: € 384,84

Bedankt voor jullie deelname aan Rabo ClubSupport!
Speciaal voor Groei en Bloei Asten/Someren hebben we een persoonlijke video gemaakt. Bekijk deze via onderstaande oranje button en deel de video via jullie website, social media of WhatsApp.
Wij wensen Groei en Bloei Asten/Someren veel succes bij de realisatie van het bestedingsdoel.

Met vriendelijke groet,

Rudi van Hoof
directievoorzitter Rabobank Peelland Zuid

NB: klik voor het filmpje op onderstaande tekst "Filmpje dankwoord Rabobank"