Welkom bij Groei & Bloei

op de site van de afdeling Asten - Someren

Groei & Bloei afdeling Asten-Someren is opgericht in 1973.

Zij telt op dit moment 300 leden. Het merendeel is woonachtig in Asten en Someren. Ook zijn een groot aantal leden afkomstig uit de omliggende plaatsen waaronder Meijel, Nederweert, Budel, Sterksel, Weert, Helden/Grashoek, Budel en Valkenswaard.

Op jaarbasis organiseert de afdeling cirka 50 activiteiten. Voorbeelden zijn lezingen, cursussen en workshops, thema-avonden en (tuinen)reizen.

Een belangrijke spilfunktie binnen de vereniging wordt vervuld door de diverse zelfstandige kerngroepen. Dit zijn de groepen Bloemschikken, Vaste Planten, Dendrologie, Open Tuinen, Voortuinkeuringen Asten-Someren en Dahlia-groep. Elke werkgroep heeft jaarlijks  'n aantal vaste activiteiten. Alle activiteiten zijn voor eenieder toegankelijk; voor de leden gratis en voor niet-leden tegen betaling van een kleine financiele bijdrage.

Periodiek (ongeveer 5x per jaar) wordt een informatieblad uitgegeven.

Alle bijzonderheden  over het reilen en zeilen van de vereniging, haar activiteiten  en de contactadressen vindt u op deze site.  Graag heten wij u welkom op onze activiteiten en geniet ervan.

Een lidmaatschap van Groei & Bloei biedt veel voordelen

Als lid van Groei&bloei ben je niet alleen lid van de landelijke vereniging, maar profiteer je ook van alle activiteiten die je plaatselijke afdeling organiseert. Je ontmoet natuurlijk ook medetuiniers en kunt zo ervaringen uitwisselen. Samen genieten van bloemen en planten!

Word ook lid van Groei & Bloei Asten - Someren

Ben je graag buiten bezig? Heb je misschien groene vingers of juist nog niet? Heb je plezier in tuinieren en de natuur en deel je dat graag met anderen? Dan voel je je bij Groei & Bloei vast thuis.

Groei & Bloei Asten – Someren telt een 7-tal min of meer zelfstandige kerngroepen met elk een jaarlijks activiteitenaanbod. Het betreft de kerngroepen Bloemschikken, Vaste Planten, Dendrologie, Open Tuinen, Voortuinkeuringen Asten – Someren en Dahlia-groep Informatieve lezingen,

• Vaste thema-avonden Dendrologie,

• Bloemschikworkshops en – cursussen vd kerngroep Bloemschikken,

• Excursies en tuinbezoeken,

• Diverse Workshops,

• Op jaarbasis ‘n 5-tal alg. lezingen met na afloop de uitreiking van de plant vd maand,

• Jaarlijkse zomerreis en 2 algemene dagexcursies,

• Leden krijgen 5x per jaar het Informatieblad met informatie over de komende activiteiten.

En daarnaast ook tussentijdse mailinformatie zodat je zeker niets mist.

En natuurlijk 11x per jaar het tijdschrift Groei & Bloei. Interesse?

Je kunt je aanmelden als lid van Groei & Bloei door rechtsboven op de button ‘Word lid’ te klikken. Je komt dan op de site van Groei&Bloei en kunt daar jouw gegevens invullen. Je wordt dan automatisch ook lid van Groei&bloei Asten-Someren.

• Contributie per jaar momenteel: € 69,95. Op de site van Groei&Bloei staat iedere maand een mooie aanbieding voor als je in de loop van het jaar lid wordt. Je kunt dan Groei&Bloei-lid worden met een flinke korting. Zeer de moeite waard! Website: www.groei.nl

• Het lidmaatschap wordt stilzwijgend per kalenderjaar verlengd.

• Opzeggen kan vóór 1 oktober van het lopende jaar.

Tuinlog

Anneke Duyvesteijn